Wow: Linda de Mol onherkenbaar na flinke make-over

Huh? Ben jij dat Linda?

Lees ook

Linda, is that you? Voor de nieuwe LINDA. liet de presentatrice zich omtoveren tot (een blonde) Kim Kardashian. Enne, dat is haar aardig gelukt!

Nieuw tijdschrift

Voor de cover van haar tijdschrift LINDA., heeft de presentatrice haar uiterlijk flink onder handen laten nemen. Het thema van het nieuwe tijdschrift is 'de schaamte voorbij', en daarom stapt Linda uit haar eigen comfortzone. Make-up artist David Koppelaar kreeg de lastige taak om Linda te transformeren tot selfie queen Kim Kardashian.

Lees ook: Linda de Mol verlaat RTL en vertelt waarom

Kim Kardashian

Waarom Linda zich tot Kim K. heeft laten verbouwen, legt ze uit in haar editorial. De presentatrice trof onlangs een baliemedewerkster op Schiphol aan, die zich ongetwijfeld volgens een make-uptutorial had opgemaakt. "Mijn God, dat arme kind is om vier uur opgestaan om te shinen, shapen en contouren met vijftien verschillende kwasten en ziet er zonder vast veel knapper uit."

Het punt dat Linda wil maken is dat zo'n heavy make-up look vaak veel te ver gaat. "Zo'n make-uplook is leuk voor een fotoshoot of Temptation Island, maar niet op de fiets naar havo 4 of bij de incheckbalie op Schiphol."

Om zelf in de huid te kruipen van make-uplovers wilde Linda er ook eens als Kim Kardashian uitzien."Die geboetseerde neus, geshapete wenkbrauwen, megalippen en kakstrakke kaaklijn, hoge joekels van borsten, hoe gingen we dat in godsnaam doen?" Make-upartist David Koppelaar wist daar wel raak mee. "Vijftig minuten later keek ik in de spiegel naar iemand anders", zegt Linda na afloop.

Zelfs vriendlief Jeroen Rietbergen herkende zijn vriendin niet meer. "Wat, ben jij dat? Wat freaky".

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook