Baby Archie blijkt nu al een trendsetter te zijn

Zo duur is het tuinbroekje.

Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan, is nu al een echte fashion king. Na zijn eerste publiekelijke appearance zochten fans heel het internet af om te kijken waar zijn überschattige tuinbroekje vandaan komt. En wat blijkt? Het is een exemplaar uit de babycollectie van… H&M!

Mooi prijsje

Kort nadat het koninklijke gezinnetje werd gefotografeerd tijdens hun ontmoeting met aartsbisschop Desmond Tutu in Kaapstad, wist HELLO! al te achterhalen dat het tuinbroekje slechts 12,99 pond kost, omgerekend nog geen 15 euro. Het lichtblauwe pakje is gemaakt van organisch katoen.

Lees ook: Meghan Markle danst erop los

Buitenlandse reis

Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan, draagt op zijn eerste buitenlandse reis in Zuid-Afrika een tuinbroek uit de babycollectie van H&M. Kort nadat het koninklijke gezinnetje werd gefotografeerd tijdens hun ontmoeting met aartsbisschop Desmond Tutu in Kaapstad, wist HELLO! al te achterhalen dat het tuinbroekje slechts 12,99 Britse pond kost, wat omgerekend nog geen 15 euro is. Daarbij is het lichtblauwe pakje ook nog eens gemaakt van organisch katoen.

Mee op pad

Harry en Meghan zijn al drie dagen in Zuid-Afrika, maar vandaag was het de eerste keer dat Archie mee op pad ging. Archie kreeg van de aartsbisschop een liefdevolle kus op zijn voorhoofd. "Bedankt aartsbisschop Tutu voor uw ongelooflijk warme gastvrijheid. Achie vond het leuk u te ontmoeten", schrijven de Sussex'jes op hun eigen Instagram-account.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws