Wendy van Dijk wil privéleven niet delen

Ze vindt de kritiek maar overbodig.

Lees ook

Wendy van Dijk trekt zich niks aan van kritiek die ze op social media krijgt. "Negativiteit raakt me niet", zegt de tv-presentatrice in Veronica Magazine, waarin ze ook uitlegt waarom ze niet alles van haar privéleven deelt.

Eigen keuzes

"Wat ik goed vind aan social media, zeker als je het naast de traditionele media zet, is dat je alles zelf bepaalt. Ik blijf zeggen – en dat is een verloren wedstrijd – dat ik als publieke figuur niet alles van mijn privéleven hoef te delen. En toch verwachten veel mensen dat van je. Ga je niet mee met de rest, dan wordt dat je kwalijk genomen", vertelt Wendy.

Lees ook: Wendy van Dijk neemt een time-out

Kritiek

De Flirty Dancing-presentatrice kreeg veel kritiek op een filmpje dat ze deelde op de zestiende verjaardag van haar zoon Sem, die ze een scooter cadeau gaf. "Weet je, ik ben zo dankbaar voor alles wat ik mag doen. Dus ik klaag niet en geniet van elke dag", reageert Wendy.

"Wat ik alleen niet goed begrijp, en daarom ben ik met mijn blad begonnen: waarom zo veel negativiteit? Waarom moet alles afgekeurd worden?" De presentatrice lijkt helemaal klaar te zijn met alle kritiek en ophef rondom haar social media gebruik.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook