Bizar: vrouw met mysterieuze migraine blijkt kogel in hoofd te hebben

Heftig!

Lees ook

Heftig: een Amerikaanse vrouw had wekenlang last van een mysterieuze migraine. Later bleek dat er al een tijdje een kogel in haar hoofd zat.

Hoofdpijn

Het gaat om de 42-jarige Nicole Gordon uit Atlanta. Maandenlang had ze last van een heftige hoofdpijn, en besloot op een gegeven moment langs het ziekenhuis te gaan. Daar namen ze een scan van haar hersenen en ontdekten artsen – tot vele verbazing – dat er een kogel onderaan haar schedel zat. Nicole had echter geen idee hoe die kogel daar terecht was gekomen: ze kon zich geen schietincident herinneren.

Lees ook: Vrouw smeert twee weken lang haar ochtendurine op haar gezicht

Bewusteloos

Het enige wat ze zich wel kon herinneren was een ruzie met haar vriend, precies rond de tijd dat de hoofdpijn begon. Nicole vertelde dat ze samen in de auto hadden gezeten toen plots het raampje aan de bestuurderskant brak. De scherven waren op haar gezicht terechtgekomen en ze was bewusteloos geraakt. Veel kon ze zich dus niet meer herinneren.

Lees ook: Real life: 'Ik kreeg twee herseninfarcten door de pil'

Wapen

Achteraf, na lang politie-onderzoek, bleek dat haar toenmalige vriend Jerrontae Cain in het bezit van een vuurwapen was, en in de auto een kogel afvuurde naar Nicole. Volgens vrienden van de dame mishandelde haar (inmiddels ex) vriend haar regelmatig. Er was dus helemaal geen sprake van een kapot raam. Nicole is inmiddels hersteld, maar de kogel kan niet worden verwijderd. Haar ex heeft deze week zijn straf te horen gekregen: 25 jaar cel plus vijf jaar voorwaardelijk. Pfff heftig, maar: eind goed, al goed.

Bron: AD, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook