Zó overleef je de werkdag met een kater

Dit zijn dé tips!

Lees ook

Je weet dat een avondje borrelen op een doordeweekse dag vaak geen goed idee is. Maar soms kan het niet anders, als je bestie bijvoorbeeld jarig is. Voor je het weet lig je te laat in je nest. Hoe kom je dan de werkdag door? Wij hebben wat tips voor je.

Lees ook: Helpt het nou wel of niet om over te geven na een avondje stappen?

Shine bright like a diamond

Jade roller

Grote kans dat je 's ochtendsvroeg met puffy eyes wakker wordt. Leg dan even je jade roller in de vriezer. Rol het daarna omhoog en omlaag over je wangen, zodat je de bloedcirculatie verhoogt. Dit zorgt ervoor dat je wallen verminderen en je er dus minder moe uitziet.

Eitje

Wist je dat eieren je lichaam helpen om glutathion aan te maken? Dit is een lichaamseigen stof, die het lichaam inzet om gifstoffen onschadelijk te maken. Het niveau van deze stof kan door alcohol uitput raken. Enne, het liefste wat je nu wil is dat de drank zo snel mogelijk in je lichaam wordt afgebroken.

Kater hulpkit

Handig om mee te nemen naar werk: je eigen kater hulpkit. Neem wat pepermuntjes mee voor je droge mond, een koptelefoon zodat je met niemand hoeft te praten die dag en olie absorberende doekjes om je zweetaanvallen te minimaliseren.

Verwijder al het bewijs

Ook al was het vannacht ge-wel-dig, deze ochtend is het een stuk minder leuk. Wees daarom altijd voorzichtig met wat je online post. Vooral als je collega's je ook volgen. Het laatste wat je wil is op het matje geroepen worden op een te brakke dag.

Bron: Marie Claire | Beeld: Bad Moms

Laatste nieuws

Zie ook