Love Islands Daniël vertelt over zijn ongeneeslijke ziekte

Heftig!

Lees ook

De kandidaten van Love Island leren elkaar steeds beter kennen, en dat betekent dat ze ook steeds meer het achterste van hun tong laten zien. Ook Daniël. De goedlachse jongen draagt namelijk een bijzonder verhaal met zich mee.

Ongeneeslijke ziekte

Zijn zoektocht naar liefde heeft namelijk ook een emotioneel randje. De vrolijke jongen vertelt in de aflevering van vanavond dat hij lijdt aan ongeneeslijke taaislijmziekte, waaraan hij op een gegeven moment zal komen te overlijden.

Lees ook: Waarom er in de Nederlandse Love Island geen Casa Amor is

Onvruchtbaar

“Ik zeg altijd: ‘Ik word net zo oud als iedereen’, maar ik moet wel realistisch blijven. De meesten worden maar 40 jaar, maximaal. En kinderen krijgen kan niet, want ik ben onvruchtbaar. De meesten hebben op hun 25e al een longtransplantatie gehad, maar omdat ik nog zo fit ben zie ik dat in de komende jaren bij mij nog niet gebeuren.”

Maar ondanks alles blijft Daniël positief ingesteld. “Ik behoor tot één van de ‘betere’ patiënten in de wereld, denk ik wel. De meesten halen mijn leeftijd niet eens, ik mag al blij zijn dat ik hier nog ben", aldus Daniël.

Bron & Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook