Flinke confrontaties tussen Peter van der Vorst en presentatoren RTL

Het is niet altijd even makkelijk.

Peter van der Vorst was ooit zelf presentator bij RTL, maar is nu dé programmabaas geworden. Dat hij nu die functie heeft, zorgt soms voor wat complicaties. Zo vertelt hij ervoor dat de gemoederen tussen hem en de RTL-presentatoren soms hoog oplopen.

Nieuwe functie

Peter, die onder andere van der Vorst ziet sterren presenteerde, is nu hogerop de ladder van RTL geklommen. En dat was aan het begin wel even wennen.

"Het is een kantoorbaan, ik ga liever met mensen op pad om dingen te maken, maar ik merk dat ik er hel blij van word. Uiteindelijk zijn we met z'n allen een zender aan het bouwen en zijn we dingen aan het 'maken' met een groot creatief team", vertelt hij aan Weekend.

Lees ook: GTST acteurs over mogelijk stoppen van de serie

Discussies

Peter weet natuurlijk als geen ander hoe het is om presentator te zijn bij RTL, maar alsnog zijn er af en toe flinke spanningen tussen hem en presentatoren. Daardoor kunnen de gemoederen flink oplopen in gesprekken.

"Presentatoren zijn soms niet blij als een programma niet doorgaat of op een andere plek komt in het uitzendschema, maar dat gesprek gaan we open en eerlijk aan'', stelt Peter.

Bron: Weekend Online | Beeld: BSR

Laatste nieuws