Heftig nieuws voor Beyoncé en familie

Heftig!

Lees ook

Mathew Knowles wordt behandeld voor borstkanker. De vader van Beyoncé spreekt woensdag over zijn ziekte in praatprogramma Good Morning America, zo kondigde de show dinsdag aan op social media.

Vader en dochter

Mathew is het brein achter Destiny's Child, de band die Beyoncé als tiener beroemd maakte. Hij was ook een tijdlang de manager van zijn andere zingende dochter, Solange. Al jarenlang gaan er geruchten dat vader en dochter een slechte band zouden hebben; dat doet hem zeer.

"Meer dan de helft van alles wat je leest over ons is niet waar. Ik heb helemaal geen slechte relatie met Beyoncé. Maar we zijn vader en dochter en zoals dat gaat tussen ouders en kinderen kunnen wij het ook niet altijd met elkaar vinden. Ook wij hebben weleens een meningsverschil. Zo gaat dat nou eenmaal in een familie, in elke familie. Onze relatie, tussen mij en mijn dochter is niet iets wat het publiek aangaat."

Zie ook: Tweeling Beyoncé groeit als kool

Behandeling

Uit het fragment dat Good Morning America dinsdag deelde, wordt niet duidelijk hoe lang hij al ziek is en om welke vorm van behandeling hij ondergaat.

Borstkanker is zeldzaam onder mannen. Volgens cijfers van de American Cancer Society vormen zij minder dan 1 procent van de gevallen van de ziekte.

Lees ook: Diëtist Beyoncé onthult geheim achter haar post baby body

Bron: BuzzE, beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook