Winning Wednesday: Stranger Things polaroid camera t.w.v. €129,99

It's Wednesday, winning Wednesday! 
Winning Wednesday: Stranger Things polaroid camera t.w.v. €129,99

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op een Stranger Things Polaroid OneStep2 i-Type Camera t.w.v. €129,99.

Oldskool gadget

De polaroidcamera is weer helemaal hot! Zo is een feestje eigenlijk niet compleet zonder polaroidcamera en wordt de (mobiele) camera dan ook regelmatig vervangen door de oldskool gadget. We mean, allerlei kleine fotootjes zijn toch veel leuker dan een digitaal fotoalbum?

Nu liggen de polaroidcamera's inmiddels in allerlei kleuren in de winkelschappen, maar als échte Stranger Things-fan is deze polaroidcamera toch wel een musthave. Zo maak je met deze de allermooiste foto's en rollen ze er uiteindelijk geheel in Stranger Things thema uit. Zo hebben de foto's niet alleen een rood en blauwe gloed, maar zijn ook de foto sheets voorzien van het Stranger Things logo.

Win, win, win!

Klinkt amazing, toch? Wel, we hebben goed nieuws voor je. Jij kunt nu namelijk de Stranger Things Polaroid OneStep2 i-Type Camera t.w.v. €129,99 winnen. Daarbij krijg je ook nog eens de speciale Stranger Things foto sheets. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand winformulier in te vullen en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 8 oktober 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90f8255991f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });