Weekendtip: Drankjes doen met het nieuwe platform van Grey Goose

Zin in een cocktail?

Grey Goose, wie kent het niet? De flessen vliegen overal ter wereld over de toonbank. Echter is het populaire drankmerk de afgelopen jaren in Nederland wat onder de radar gebleven. Maar daar gaat nu verandering in komen!

Live Victoriously

Grey Goose is een nieuw platform gestart, genaamd 'Live Victoriously'. Waarom? Omdat het volgens hen belangrijk is om zowel de grote als de kleine momenten in het leven te vieren. Grote kans dat je een fles open trekt als je een nieuwe baan hebt, een nieuw huis of elkaar het jawoord hebt gegeven. Maar hoe zit het als je pakketje op tijd binnen is gekomen, je een vakantie hebt geboekt of een week lang minder tijd op je mobiele telefoon door hebt gebracht? Wellicht minder grote momenten, maar zeker het vieren waard.

Lees ook: 12 dronken acties die jij en je vrienden ook zouden kunnen doen

Wanneer je wil

Met het platform 'Live Victoriously' wil Grey Goose het luxeproduct toegankelijker maken voor iedereen. Het is namelijk niet alleen voor speciale gelegenheden. Mensen worden er daarom aan herinnerd dat zij zelf de speciale gelegenheid zijn.

Het motto "To Live Victoriosly is to treat yourself like you are the special occasion, worthy of only the very best, and to celebrate both the big and small moments as life of memories in the making" is dan ook wat ze willen meegeven.

Geniet, maar drink met mate. Geen 18? Geen alcohol.

Beeld: Good Girls

Laatste nieuws