Yolanthe Cabau wilde weg uit Nederland

Afgelopen jaar was niet makkelijk voor haar.

Lees ook

Yolanthe Cabau heeft een jaar vol met ups en downs achter de rug. Haar negenjarige huwelijk met Wesley werd verbroken en dat werd luidkeels in de media besproken. Genoeg reden om de spullen te pakken en naar het buitenland te vertrekken?

Xess Xava

In een interview met Beau Monde doet Yolanthe een boekje open over haar huidige leven. Door de breuk met Wesley werd er van alles over hun privéleven op straat gegooid. Dat was voor haar, en vooral voor zoonlief Xess Xava, niet altijd even makkelijk.

"Voor Xess heb ik er soms zeker over nagedacht dat het beter zou zijn om weg te gaan. Het is voor zo'n klein jongetje heel intens om op straat door iedereen belaagd te worden. Mensen willen met hem op de foto, de pers volgt ons regelmatig, mensen roepen dingen. Natuurlijk heb ik wel eens gedacht: moeten we niet weg? Op zich doe ik dat al een beetje. We zijn regelmatig in Nederland, waar iedereen me kent, maar zijn ook veel op Ibiza en in Amerika, waar we anoniem over straat kunnen."

Lees ook: Yolanthe bedolven onder positieve reactie na bikinifoto

Bekende Nederlander

De presentatrice had het soms best moeilijk met haar bekendheid. "Ik moest er zeker aan wennen dat iedereen mij kent. In bepaalde moeilijke levensfases – als tiener, maar ook daarna in relaties en zware periodes waar ieder mens doorheen gaat – kijkt er bij mij een heel land mee. Een land dat een mening over me heeft. Dat kan soms verdrietig en moeilijk zijn. Ik ben ergens wel gewend geraakt aan al die meningen, maar sommige dingen raken me wel. Aan het eind van de dag ben ik ook maar een mens."

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook