Harry en Meghan stappen naar de rechter

Ze zijn er klaar mee.
Harry en Meghan stappen naar de rechter

Prins Harry en Meghan Markle zijn als royals veel in het nieuws. Deze keer nam de berichtgeving echter zo'n negatieve vorm aan dat het echtpaar besloot om juridische maatregelen te nemen.

Negativiteit

De royals klagen Briste krant Mail on Sunday aan. Zij zouden een handgeschreven brief waarin Meghan haar vader bekritiseerd gepubliceerd hebben. Harry is het zat dat de media als maar negatief over zijn vrouw bericht. "Ik kan niet langer aan de zijlijn toekijken hoe mijn vrouw lijdt onder alle berichten", laat Harry weten.

Lees ook: Meghan Markle danst erop los

Verleden

Ook is Harry bang dat geschiedenis zich herhaalt. In de verklaring verwijst hij naar de dood van zijn moeder in 1997. Zij verongelukte in een auto-ongeluk, nadat zij achtervolgd werd door de paparazzi. "Ik heb gezien wat er gebeurt als iemand waar ik zoveel van houdt wordt gecommercialiseerd dat ze niet langer worden behandeld of gezien als een echte persoon", aldus de Britse prins.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97932a3f0c8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });