Om deze reden is Dilan Yurdakul uit GTST gestapt

Ze is niet meer te vinden in Meerdijk.
Om deze reden is Dilan Yurdakul uit GTST gestapt

Aysen Baydar, gespeeld door Dilan Yurkadul, vertrok een paar maanden geleden uit GTST. In een interview met Louisa Jansen vertelt de actrice over haar vertrek uit de populaire serie.

Ander pad

We kennen Dilan allemaal als Aysen uit Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice speelde zeven jaar lang in de serie, maar is nu helaas uit Meerdijk vertrokken. In Louisa Laat Ze Weer Lachen vertelt ze waarom.

"Ik wilde ook andere dingen doen. Zoals schrijven, want ik schrijf ook heel veel. Ik maak ook theater en dat kost ook veel tijd en focus. Je moet daar ook wel echt induiken."

Lees ook: Onthuld: dit bedrag verdienen GTST-acteurs

Te druk

De opnames van de serie kostte de actrice simpelweg teveel tijd. "Je draait overdag, en als je dan 's avonds nog moet eten en sporten. Die keuze heb ik heel lang uitgesteld. Ik wou eerst een half jaar weggaan, vandaar een beetje een open einde bij mijn exit. En toen dacht ik van ja, ik wil echt wel heel graag verder met mijn eigen pad. Toen heb ik gezegd dat ik echt niet meer terugkom en hebben we gezamenlijk besloten om het zo te laten", vertelt Dilan.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c4f8a78836', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });