Veggie’s, opgelet! McDonald’s komt met nieuwe vegetarische snack

Waaaahh!

Veggie's, opgelet! Was jij door het dolle heen toen McDonald's de Veggie McChicken introduceerde? Dan hebben we opnieuw goed nieuws: vanaf nu vind je ook Veggie Nuggets op het menu.

Veggie nuggets

Van Anna Nooshin tot Selma Omari; bij verschillende vegetarische en Islamitische influencers was afgelopen week op Instagram te zien dat ze genoten van de welbekende Chicken McNuggets. Wait, what? Dat zorgde op social media natuurlijk voor flink wat rumoer.

Afgelopen dinsdag, op World Vegetarian Day, kwam de aap uit de mouw: het waren helemaal geen kipnuggets. De guilty pleasure waar ze zo van smulden, was de nieuwe versie van één van Nederlands favoriete snacks: Veggie Nuggets. Waaaahh!

De tekst gaat onder de foto's verder

Enne, mocht je denken dat je dag niet beter kan, dan heb je het mis. Naast de Veggie Nuggets heeft McDonald's ook de Veggie Homestyle Mexican Salsa en een vegetarische Falafel salade gelanceerd. De keuze is reuze! De Veggie Nuggets zijn tot xxx verkijgbaar bij McDonald's

Een bericht gedeeld door Selma Omari (@selmaomari) op

Plantaardig

Deze nieuwe vegetarische variant van de iconische Chicken McNuggets smaken net zo lekker en krokant als je gewend bent, maar dan zonder kip. Waar het wel van gemaakt is? Zuivel, zeewier en plantaardige vezels. Je kunt ze in een Happy Meal krijgen, maar ook als portie van 6, 9 en 20 nuggets. Perfect voor tijdens een dagje shoppen, na het uitgaan of om op een druilerige dag lekker thuis te laten bezorgen. Maar, wees er snel bij want ze zijn tijdelijk verkrijgbaar t/m 4 november.

Enne, mocht je denken dat je dag niet beter kan, dan heb je het mis. Naast de Veggie Nuggets heeft McDonald's ook de Veggie Homestyle Mexican Salsa en een vegetarische Falafel salade gelanceerd. De keuze is reuze!

Dit artikel is in samenwerking met McDonald's geschreven.

Laatste nieuws