Georgina Verbaan doet schokkende uitspraken

Ze heeft het er maar moeilijk mee.

Lees ook

Het is oktober en dat betekent dat het voor rokers de uitgelezen kans is om mee te doen aan Stoptober. Ook actrice Georgina Verbaan gaat de pittige uitdaging aan, maar laat wel weten het er na twee dagen al erg moeilijk mee te hebben.

Chagrijnig

Het 'niet roken' valt Georgina op dag twee al behoorlijk zwaar en dat zorgt ervoor dat ze bloedchagrijnig is. Ze deelt haar gevoelens met haar volgers op Twitter. Ik ben ineens bloedchagrijnig (met een goede reden!), maar dan is het toch wel moeilijk dat je niet even boos kan gaan staan roken."

Lees ook: Fiet fieuw! Georgina Verbaan deelt bikinifoto

Harde aanpak

De actrice wordt vervolgens overspoeld met tips en tricks om het dit keer wel echt vol te houden. Zo tipt iemand: "We kunnen een service in het leven roepen waarbij ik bij elke vlaag van chagrijn iets volstrekt overbodigs aan je uitleg of iets anders twitterigs doe, waarna je vijf boze tweets bedenkt en ook weer wist. Is dat een soort boos roken?”

Georgina houdt blijkbaar meer van een wat hardere aanpak. “Nee. Het moet iets zelfdestructiefs zijn. Misschien kan ik mezelf kort wurgen? Of slaan”, vraagt ze zichzelf hardop af. We hopen dat de komende weken toch een stukje makkelijker worden voor Georgina…

Bron: Show | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook