OMG: Dit Tempation Island bordspel moet je hebben

Ben jij een geschrikte verleid(st)er voor het programma?

Temptation Island VIPS is tot zijn einde gekomen, maar je hoeft de relatietest zeker niet te missen. Er is namelijk een bordspel van het juicy programma op de markt gebracht en dit wil je spelen!

Tijd voor een spelletje

Nu je op donderdagavond weer tijd over hebt, is het de geschikte avond om het Temptation Island bordspel erbij te pakken. Hoe geweldig het ook klinkt om twee weken in een villa te verblijven, bewijst het afgelopen seizoen maar weer dat het er lang niet altijd rooskleurig aan toe gaat. Het spel is de ideale uitkomst om te testen of jij de ultieme verleid(st)er bent.

Lees ook: Jaaa, nog meer Temptation Island deze maand

Het bordspel

De omschrijving van het spel is als volgt: "Het moment is eindelijk daar, ‘de’ ultieme relatietest gaat van start en jij en je vrienden mogen als verleiders ongestoord je gang gaan op een prachtig eiland. Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben jij wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die persoon te verleiden? Trek alles uit de kast om je medespelers te overtreffen en zorg voor een overtuigend resultaat tijdens het kampvuur."

Het spel is nu te koop Bol.com. Dus trommel je vriendinnen op en ga de uitdaging aan!

Bron: Beautify Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws