4 Dingen die de Love Island-maker je niet vertellen

Er gebeurt een hoop voor het programma van start gaat!

Lees ook

Achter de schermen bij een tv programma gebeurt heel veel meer dan dat je ziet tijdens de uitzending. Zo ook bij Love Island. Deze vier fun facts over het programma wist je waarschijnlijk nog niet.

Afgezonderd

Een week voor de start van het programma worden de Islanders bekendgemaakt, maar zij mogen zelf natuurlijk niet weten welke knappe singles er nog meer meedoen. Wanneer de Islanders aankomen op Gran Canaria moeten ze hun telefoon inleveren en verblijven ze alleen in een hotel. In die week doen ze niet veel meer dan luieren, lezen en sporten. Af en toe scheppen ze een luchtje buiten het hotel, maar dat mag alleen met begeleiding.

Proefkonijnen

Voordat de dagelijkse reality show van start gaat, moet er nog een hoop getest worden. Maar ja, de kandidaten mogen elkaar natuurlijk nog niet zien, dus wie zijn dan de proefkonijnen? De crew zelf! Ze voorspellen wie de koppeltjes worden en spelen situaties na. Hoe hilarisch!

Lees ook: Zo ziet Love Islands Valerie eruit zonder vlechtjes

Rollenspel

Natuurlijk moeten die testbeelden ook gemonteerd worden, dus de allereerste aflevering van Love Island die in elkaar gezet is, is die van de makers zelf als Islanders. De crew krijgt allemaal een nummer en doen een bepaalde kandidaat na. Ze quoten zelfs in het biechthokje. Helaas zullen we deze scene's nooit gaan zien, maar we kunnen ons voorstellen dat dit grote hilariteit oplevert.

24/7

Mocht je je afvragen hoeveel mensen er eigenlijk met het programma bezig zijn, dat zijn er maar liefst honderd. En allemaal vliegen ze over naar Gran Canaria. Ze werken vanuit een productievilla die zich zowat naast de Love Island-villa bevindt. Overal staan computers, liggen snoeren en zijn montagehokken. Ook staan er krijtborden met allerlei aantekeningen. De Islanders worden dus echt 24/7 in de gaten gehouden.

Bron: Amayzine Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook