Exclusief: backstage beelden van Justin en Hailey Bieber tijdens Calvin Klein shoot

Wauw!

Justin en Hailey Bieber schitteren samen in een nieuwe campagne van Calvin Klein. Wat je niet ziet, zijn de backstage beelden van het koppel. Gelukkig hebben wij die voor je!

CK50

De CK50 collection viert het rebelse karakter van Calvin Klein waar we de afgelopen 50 jaar van hebben mogen genieten. Het merk ontwierp voor het vijftigjarige jubileum een exclusief CK50-logo die op onverwachte plaatsen terug te zien zijn in de gedurfde capsulecollectie die bestaat uit iconische stijlen. Van denim tot jurken en hoodies tot ondergoed; een collectie die je niet mag missen.

Lees ook: Gezinsuitbreiding voor Justin en Hailey Bieber

Vrienden

In de campagne, geschoten door Glen Luchford, zie je vrienden van het merk in een tijdreis langs historische gebeurtenissen en thema's vanaf de start van het ruimtevaarttijdperk tot aan het digitale tijdperk. A$AP Rocky en Kendall Jenner, maar ook love birds Justin en Hailey Bieber.

Laatstgenoemden trouwden onlangs voor de tweede keer en tonen nu hun liefde nogmaals in de nieuwe Calvin Klein campagne. Dat is nog meer te zien op de nog niet eerder vertoonde backstage beelden. Benieuwd geworden? Kijk mee.

Beeld: Calvin Klein, BSR

Laatste nieuws