doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Winning Wednesday: s.Oliver denim jack t.w.v. €199

Win, win, win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Winning Wednesday: s.Oliver denim jack t.w.v. €199

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op een denim jacket van s.Oliver t.w.v. €199

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Let’s go mad(ras)!

De temperaturen dalen meer en meer en dus is het hoog tijd om je zomerjas in te ruilen voor iets warmers. En laat het dubbelzijdige denim jacket van s.Oliver met, ja ja, een heerlijke warme kraag, daar nou helemaal perfect voor zijn.

Het jack behoort tot de edgy capsulecollectie die s.Oliver eind september uitbracht. De collectie bestaat uit de iconische Madras-ruiten uit India, die s.Oliver mee groot hebben gemaakt, en is ter ere van het 50-jarig bestaan van het merk ontworpen. Het denim jacket past dan ook helemaal in het tijdloze kleurenpalet van s.Oliver: helderrood, navy, koningsblauw, currygeel, hier en daar gedempt met wit en grijs. We like!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Win, win, win!

Klinkt amazing, toch? Wel, we hebben goed nieuws voor je. Jij kunt nu namelijk een denim jacket van s.Oliver t.w.v €199 winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand winformulier in te vullen en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige!

@MailAndWin(L7JE9V36fP)

oorwaarden: deze actie loopt t/m 15 oktober 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');