HNTM-kijkers verontwaardigd over ‘slechte’ fotograaf

Hij zou de foto's verpest hebben.

Lees ook

De fotograaf zou Ronnie Flex, Boef en zelfs 50 Cent gefotografeerd hebben, maar toch laat hij geen goede indruk achter bij de Hollands Next Top Model-fans.

Shooten

Gisteren was het de beurt aan de modellen van huis twee om zichzelf weer van hun beste kant te laten zien. Hoewel de modellen een dag eerder het nieuws kregen dat er nóg een modellenhuis was, lieten ze zich daardoor niet uit het veld slaan.

Vol enthousiasme en goede moed trokken de modellen hun zwemkleding aan om met niemand minder dan Cooper Seykens in een zwembad te gaan shooten. In neon-zwemkleding paradeerden de modellen in koppels of trio's door het zwembad heen.

Lees ook: Ruzie in HNTM loopt uit de hand

Kritiek

Zelf waren de meeste modellen blij met het resultaat van de shoot, maar kijkers van het programma waren het daar totaal niet mee eens. Fotograaf Cooper zou de foto's namelijk verpest hebben. "Wat een slechte foto's bij HNTM. De fotograaf heeft de prachtige kleuren helemaal weggeflitst!" en "ligt het nou aan mij of heeft die 'geweldige' fotograaf de foto's enorm overbelicht?" schrijven kijkers op Twitter.

Bron: Twitter | Beeld: Hollands Next Top Model

Laatste nieuws

Zie ook