Nicolette van Dam: ‘We staan allemaal bloot aan verleidingen’

Nicolette vertelt.

Ze is vanaf deze week te zien in de romkom F*ck de Liefde. Grazia sprak op Curaçao met Nicolette van Dam (35) over het geheim van haar goede relatie, verleiding en over de heftige ziekte van haar nichtje.

Single life

Ze is al jaren gelukkig met haar grote liefde Bas Smit, die vooral bekend is om zijn hilarische filmpjes op Instagram. Maar hoe was de blondine toen zij nog single and ready to mingle was?

"Ik hou van het verleidingsspel. Ik kan me herinneren dat ik het met Bas ook spannend vond. Hij deed enorm zijn best, heeft echt alles op alles gezet om mijn hart te veroveren. Op een gegeven moment besloot hij: Nic moet mijn vriendin worden. Als Bas iets wil, krijgt hij het meestal ook. (lachend) Altijd, eigenlijk."

Lees ook: Nicolette van Dam en Bas Smit beleven horrornacht

Slippertje

Het moge duidelijk zijn: Bas is the one. Maar in de wereld waarin zij zich begeven, ligt de verleiding enorm op de loer. Zou Nicolette daarom een slippertje kunnen vergeven? "We staan allemaal bloot aan verleidingen – zeker met social media. Alles en iedereen komt maar voorbij, je krijgt zo veel prikkels. Maar ja, hoe ver ga je? Ga je op het spel zetten wat je hebt? Nee, zeker niet."

Dat betekent echter niet dat er niet geflirt mag worden. "Ik ben zeker een flirt. Dat is alleen maar gezond", aldus Nicolette.

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt.

Tekst: Anette de Vries | Beeld: BSR

Laatste nieuws