Deze koppels doen mee aan Temptation Island USA

Ze zijn bekend!

Het nieuwe seizoen van Temptation Island USA is afgelopen weekend weer van start gegaan. Daarom leek het ons een goed moment om jullie eens kennis te laten maken met de koppels van dit seizoen!

Lees ook: Nóg meer Temptation Island voor fans

En de deelnemers zijn…

De eerste aflevering van het tweede seizoen stond vooral in het teken van de casting van de koppels en de verleiders. En uiteindelijk zijn dit de vier koppels geworden die naar Hawaï toe mogen.

1. Ashley H. en Casey

Dit koppel is al anderhalf jaar samen en hebben elkaar leren kennen via een dating app. Casey was vroeger nogal een party boy, maar heeft die tijd nu achter zich gelaten voor Ashley. In Hawaï wil het koppel erachter komen of hun relatie ready is voor de volgende stap door te kijken of ze de verleiding kunnen weerstaan.

2. Ashley G. en Rick

Ashley en Rick zijn al vier jaar bij elkaar en voor dit koppel zal het Temptation-avontuur alles of niets zijn. Rick heeft namelijk al meerdere keren iets te veel aandacht aan andere vrouwen gegeven, waardoor hij op Hawaï een allerlaatste kans krijgt van Ashley om zichzelf te bewijzen.

3. Kate en David

Het liefdesverhaal vna Kate en David zou zo uit een film kunnen komen. De twee waren namelijk eerst zakelijke concurrenten van elkaar, maar werden toch op elkaar verliefd. Hoewel de twee nu een ijzersterke relatie met elkaar lijken te hebben, zijn zowel Kate als David in voorgaande relaties vreemdgegaan. Daarom is het aan hun allebei de taak om te bewijzen dat ze deze keer wel de verleiding kunnen weerstaan.

4. Esonica en Gavin

Esonica en Gavin hebben ongeveer anderhalf jaar een relatie. Gavin weet echter niet of hij al klaar is om zich voor de rest van zijn leven aan één vrouw te binden, hij hoopt daar op Temptation Island achter te komen. Zal hij de verleiding kunnen weerstaan? Of is het juist Esonica die wellicht de fout in gaat?

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws