Sylvie Meis openhartig over kinderwens

Een emotioneel besluit.

Lees ook

Hoewel ze een aantal jaren geleden nog droomde van een groter gezin, heeft Sylvie Meis haar kinderwens inmiddels naar eigen zeggen laten varen.

Grote wens

De presentatrice werd dertien jaar geleden moeder van zoontje Damiàn, die ze tijdens haar huwelijk met ex-man Rafael van der Vaart kreeg. Daarna was haar grote wens om ooit nog moeder te worden, maar dat thema heeft de 41-jarige inmiddels afgesloten.

Lees ook: Wait, what: werknemers Sylvie Meis sluiten weddenschappen over relaties

Wishlist

"Toen ik 39 en 40 was, dacht ik erover na om nog een keer moeder te worden. Nu niet meer. Ik hou van mijn leven zoals het nu is. Ik heb mijn kind, mijn privéleven en mijn bedrijven. Ik heb ook geen tijd voor een baby, het zou niet te combineren zijn. Damián is een tiener nu. We kunnen over alles praten, zijn erg op elkaar ingespeeld. Ik ben dankbaar voor een geweldig kind, het is genoeg zo.”

Een kindje zit er voor de blondine dus niet meer in, maar één ding heeft ze nog wel op haar wishlist staan: trouwen. "Ik ben op mijn 34ste gescheiden, maar ik geloof nog altijd in de liefde. Getrouwd zijn is een mooi gevoel. Je gaat dan toch meer met elkaar door het leven, meer verbonden, dan wanneer je alleen een stel bent."

Zal haar huidige liefde Niclas Castello diegene zijn die haar grote wens in vervulling laat gaan?

Bron: AD | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook