Deze Love Islanders doen mee aan Ex on the Beach

Oeh!

Lees ook

Love Island meets Ex on the Beach! Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach UK zit weer vol met bekende realitysterren. Waaronder een aantal kandidaten uit Love Island.

Oude bekenden

EOTB is van plan om groots uit te pakken dit seizoen. Zo zien we onder andere sterren uit Geordie Shore, Made in Chelsea en Love Island terug in de realityshow.

Wie Love Island UK heeft gezien, zal dan ook zeker een paar namen herkennen: niemand minder dan Love Islanders Georgia, Ellie en Michael zullen geconfronteerd worden met hun exen in het programma.

Lees ook: Love Island onder vuur naar zelfdodingen

Back on the screen

We kennen Georgia allemaal uit het derde seizoen van Love Island, waar ze nog een koppeltje vormde met Sam. De realityster is nu single, dus het zou zo maar eens kunnen dat ze een nieuwe liefde vind in EOTB.

De 21-jarige Ellie is ook een Love Islander die we gaan terugzien op het eiland. En dat belooft nog wat te worden, want ook haar exen Charlie en Joey zitten in het programma.

En last but not least hebben we nog Michael. De oud-brandweerman die Amber's hart in Love Island brak, hoopt nu in Ex on the Beach alsnog zijn liefde te vinden.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Ex on the Beach UK

Laatste nieuws

Zie ook