Gouden Televizier-outfit Emma Wortelboer gaat viral

O my!

Lees ook

Het was gisteren een komen en gaan van BN'ers, in uiteraard hun allermooiste outfit, op de rode loper tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Toch was er één BN'er die without a doubt de show stal.

Tulle

Niet de zilveren glitterjurk van Chantal Janzen of de prachtige zwarte jurk met tulle van Nienke Plas, maar de bijzondere creatie van Emma Wortelboer is the dress waar iedereen het over heeft.

Lees ook: Dit zijn de winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala

Puntentelling

Nu weten veel mensen wel wie Emma is, maar nadat ze de puntentelling bij het Eurovisie Songfestival mocht doen, weet helemaal iedereen wie ze is. Haar hysterische vreugdekreet op het moment dat Duncan Laurence er met de winst vandoor ging, staat bij velen dan ook nog op het netvlies gebrand. En dus besloot de BNN-presentatrice daar iets mee te doen.

Geen chique galajurk of strak in het pak voor Emma, maar een soort hysterische trouwoutfit. De presentatrice kwam in maagdelijk wit, maar dan uiteraard wel met een twist. Op haar T-shirt had ze namelijk haar hoofd van het moment supreme tijdens het Songfestival laten printen, waardoor Emma zichzelf, voor dat anderen de kans krijgen, zichzelf op de hak neemt. Heerlijk, die humor!

Bron: RTL | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook