Maxime Meiland vertelt over ingewikkelde relatie met baby daddy

Met Anna praat ze openhartig over de band met de vader van Claire.

Lees ook

Tegenwoordig kent iedereen Maxime Meiland van de populaire tv show Chateau Meiland. Ze was te gast in Anna Nooshins serie Gossip en sprak daar openhartig over haar dochtertje en de band met de vader.

Bewust uit de media

Dat de baby daddy niet in beeld is, laat de geruchtenmolen bij fans overuren draaien. Kijkers vermoeden dat Maxime hem bewust uit de media houdt. Ze geeft eerlijk toe dat ze dat inderdaad bewust doet.

Lees ook: Om te gieren: Martien Meiland en verkeerde uitspraken

Geen contact

Ze raakte onverwachts zwanger en twijfelde of ze het kindje wilde houden. De afspraak stond al gepland, maar op het laatste moment besloot Maxime toch dat ze het niet kon laten weghalen. De realityster vertelt aan Anna dat de baby daddy kleine Claire nog nooit gezien heeft en ook nooit meer naar haar gevraagd heeft. Zelf heeft ze ook geen contact meer met hem.

Verjaardagskaart

Toch wilde Maxime graag dat de baby daddy in the picture kwam en dat hij zou weten hoe Claire eruit ziet. Dus stuurde ze hem op de eerste verjaardag van hun dochter een kaart met een foto erbij. "Toen heeft zijn vader alleen naar mijn vader geappt: 'gefeliciteerd met haar verjaardag'", vertelt Maxime.

Ook de familie van baby daddy wil niets met hun kleindochter te maken hebben. In de toekomst hoopt Maxime dat er toch nog een dag komt waarop hij haar wél wil leren kennen.

Beeld: YouTube, Chateau Meiland

Laatste nieuws

Zie ook