Love Islands Thijs reageert voor het eerst op zijn onverwachte exit

Hij moest plotseling naar huis.

Lees ook

Wow, plottwist in de villa op Gran Canaria! Want Thijs moest het eiland tot ieders verbazing verlaten. Hij reageert nu op zijn plotselinge vertrek.

Exit

Niemand had zien aankomen dat the man with the bun bij de herkoppeling de villa moest verlaten. De oud-profvoetballer was onafscheidelijk met Lisa. Nieuwkomer Jamey besloot de pret te drukken en er vandoor te gaan met Lisa toen hij zijn koppel mocht kiezen.

Helaas voor Thijs betekende dat dat hij het veld moest ruimen. Bij de herkoppeling wist hij al hoe laat het was: "Je weet gewoon welke meiden voor welke jongens gaan. En ik heb vanaf moment één gezegd: ik wil voor Lisa gaan, en dat is nooit veranderd.''

Lees ook: Zo ziet Thijs eruit met zijn haar los

Afscheid

Zijn exit kwam hard aan. "Het was natuurlijk ook heel kort. Je hebt letterlijk dertig minuten en dan moet iemand weg… Je weet ook niet wat je moet zeggen en op dat moment voelde het alsof ik haar nooit meer zou spreken. Voor een hele lange tijd niet. Maar wat moet je dan zeggen? Je kan moeilijk zeggen ik hou van je want dat is natuurlijk nog helemaal niet zo. Je houdt niet van iemand na twee weken. Je geeft wel om iemand, maar houden van, daar is nog geen sprake van.", vertelt Thijs.

Thijs wacht nu tot ‘zijn’ Lisa weer terug is in het land.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook