Chateau Meilands Carolien doet opvallende uitspraak over burn-out

Hmm...

Caroline van Eeden verliet begin september het Chateau Meiland-kasteel, tot grote teleurstelling van vele kijkers van het programma. De blondine geeft nu uitleg over haar vertrek.

Overdreven

Caroline besloot vorige maand plotsklaps het kasteel te verlaten en terug te keren naar Nederland. In eerste instante werd gezegd dat heimwee en irritaties de reden waren, vervolgens liet een woordvoerder van SBS weten dat ze een burn-out had.

De huisvriendin van de Meilandjes werd bij thuiskomst overladen met beterschapswensen, maar volgens haar zijn die nergens voor nodig. Want er is niks van waar. Huh?

Lees ook: Grote zorgen om Martien Meiland

Vakantie

De blondine is twee weken op vakantie en plaatste een foto op Instagram om de winst van de Gouden Televizier-Ring te vieren. Een volger feliciteert Caroline en wenst haar beterschap. "Dankjewel, wat een feest! Ik heb geen burn-out hoor. Heeft de media zo groot gemaakt. Ik ga nu goed uitrusten en deze veertien dagen vakantie hebben mij weer aardig op de kaart gezet", reageert ze.

Of Caroline na haar vakantie weer terug zal keren in Chateau Meiland is onduidelijk, want onder een andere reactie op haar Instagram reageert ze dat ze klaar is voor een nieuwe uitdaging. Welke? "Nog geen idee, maar dat komt helemaal goed."

Bron: Shownieuws | Beeld: YouTube

Laatste nieuws