Love Island-kandidaten halen keihard uit naar productie

Hmmm...

Lees ook

Love Island UK heeft al vaker onder vuur gelegen, maar deze keer waren het de Love Islanders zélf die het programma bekritiseerden.

Saai

Lucie en Maura waren beiden niet te spreken over de productie en de manier waarop zij de beelden van het programma ge-edit hebben. "De slechte editing maakt Love Island saai om naar te kijken. Ik heb een paar afleveringen terug gezien, maar ik heb geen enkel hilarisch moment gezien", zegt Lucie. De blondine zat tijdens haar deelname aan Love Island in een soort driehoeksverhouding met Joe en Tommy, maar lijkt eenmaal terug in Engeland toch voor eerstgenoemde zijn te gegaan.

Lees ook: Deze Love Islanders doen me aan Ex on the Beach

Montage

Het programma zou teveel gefocust zijn op het zoeken van een relatie, en het lijkt erop alsof dat ook het enige is wat de programmamakers willen uitstralen. Alle andere scènes waarbij de Islanders grapjes e.d. maken zijn eruit geknipt. "Hopelijk laten ze volgend seizoen meer grappige momenten zien, want volgens mij willen kijkers dat ook graag. Dat is toch relevant én vermakelijk?", stelt Lucie.

Gepusht

Maura Higgins lijkt ook kritiek te hebben op de productie, maar dan om een hele andere reden. Ze zou namelijk door de producers jarenlang gepusht zijn om het uit te maken met haar toenmalige vriend, en mee te doen aan Love Island. "Ze vroegen: 'Hoe lang hebben jullie al?' Waarop ik aangaf dat ik een half jaar met mijn toenmalige vriend had. Dan zei de de Love Island-crew: 'Dan weet je nog niet echt of dit wel voor eeuwig gaat duren… Mocht het uitgaan voor de start van de show, laat het weten en dan krijg je een plekje op Love Island van ons'", onthult Maura.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook