Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova openhartig over trio’s

In haar nieuwste video vertelt ze erover.

Lees ook

Mascha Feoktistova is altijd al open geweest over haar relatie en sexleven en is niet bang om eventuele taboes te doorbreken op dat gebied. Deze keer vertelt de YouTuber in haar nieuwste video ons alles over het hebben van trio's.

Vakantie

"We waren op vakantie en er was een feest in ons hotel. We waren lekker aan het feesten en het dansen toen er een dame bij ons kwam staan. We raakten een beetje aan de praat en toen ging ze een beetje met mij dansen, daarna met Gregor en toen weer met mij… Haar relatie was net uit en ze wilde gewoon lol hebben en los gaan", begint Mascha te vertellen.

Ze onderbreekt zichzelf en geeft haar kijkers vervolgens duidelijk advies. "Je moet jezelf op dat punt wel afvragen of je het leuk vindt als je jouw partner met iemand anders ziet dansen. Ik vond dat eigenlijk wel heel leuk, merkte ik", gaat de Youtuber verder.

Lees ook: Mascha Feoktistova deelt before en after nose job

Idee

Mascha had in eerste instantie nog niet echt door dat het meisje misschien andere intenties had dan alleen gezellig kletsen en dansen. "Het feest kwam op een gegeven moment ten einde. We liepen richting onze hotelkamer met zijn drieën, toen ik ineens dacht: 'Huh, sliep jij niet in dat andere gebouw?, want dan moet je de andere kant op toch?" 'Ja, maar gaan we niet nog een drankje doen in jullie kamer dan?', vroeg het meisje. Er begon bij mij nog geen belletje te rinkelen en we namen gewoon afscheid en gingen ieder naar onze eigen kamer die avond".

Trigger

"Toen Gregor en ik eenmaal op bed lagen dacht ik bij mezelf: 'Volgens mij wilde ze niet alleen een drankje doen op onze kamer…". En zodoende raakte ik met Gregor in gesprek over dat het meisje misschien wel met ons mee naar de kamer wilde om seks te hebben. Dat was eigenlijk de trigger om over trio's na te denken."

Ze vertelt dat het misschien best lastig kan zijn om met je partner over trio's te praten. Want hoe kom je op dat onderwerp? Mascha schetst opnieuw haar eigen situatie. "De dag erna hebben we het er nog voorzichtig over gehad en kwam naar buiten dat we het allebei eigenlijk wel zagen zitten. Inmiddels hebben we ongeveer vijf keer sex gehad met een derde persoon erbij, denk ik."

Bron & Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook