Winning Wednesday: 3x Expeditie Robinson-bordspel

It's Wednesday, winning Wednesday!
Winning Wednesday: 3x Expeditie Robinson-bordspel

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x het enige echte Expeditie Robinson: De Eilandraad-bordspel t.w.v. €19,99 weg.

Fan

Zit jij elke zondag om 20:00 uur steevast voor de buis met een bak chips en je favoriete drankje, om weer van 'dichtbij' mee te maken hoe BN'ers struggelen in de jungle? Dan mag het Expeditie Robinson-bordspel niet in jouw spelletjes stash ontbreken!

Ook dit jaar stond menig BN'er weer te springen om mee te mogen doen, om vervolgens zowel fysiek als mentaal behoorlijk af te zien op de Filipijnen. Want niet alleen de spellen zijn loodzwaar en de voedselvoorraad minimaal, ook krijgen de kandidaten te maken met irritaties, bizarre weersomstandigheden, ongedierte dat tijdens het slapen over je lijf heen loopt en andere ongemakkelijkheden.

Het echte Robinson-gevoel

Pas jij daar allemaal voor, maar wil je je wel een keer een échte Robinson voelen? Dan is dit je kans. Met het nieuwe bordspel van Just Games (in samenwerking met RTL Nederland en Zodiak Nederland) kun jij in 30 minuten samen met 2 tot 4 vrienden gewoon lekker thuis het avontuur van Expeditie Robinson beleven. Van een kamp leiden met andere expeditieleden tot zwetende handjes bij De Eilandraad: met dit bordspel lijkt het bijna alsof je echt meedoet aan het programma en aan het survivallen bent.

Win, win, win!

Klinkt geweldig, toch? Wel, we hebben goed nieuws voor je. Jij kunt nu namelijk het Expeditie Robinson: De Eilandraad-bordspel t.w.v €19,99 winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand winformulier in te vullen en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 23 oktober 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30d73817f2b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });