Dit Love Island-koppel is gevraagd voor Temptation Island

Zouden ze meedoen?

Lees ook

Matthy en Kelly zijn door Temptation Island VIPS gevraagd om mee te doen aan het realityprogramma. De twee vertellen in een video van LINDA.meiden want hun antwoord is op die vraag.

Relatie

Matthy en Kelly deden vorig seizoen mee aan Love Island en behaalden toen samen de finale. Inmiddels zijn de twee nog steeds bij elkaar en zien we af en toe leuke kiekjes van ze samen voorbij komen op Instagram.

In de laatste aflevering van Hij/Zij op het YouTube-kanaal van LINDA.meiden, beantwoordde het koppel een aantal vragen over onder andere hun relatie, en onthullen ze hun gedachten bij een eventuele deelname aan Temptation Island (VIPS).

Lees ook: Zo reageert Love Islands Thijs op zijn onverwachte exit

Spel

Op de vraag wie het eerst mee zou kunnen doen aan Temptation Island (VIPS), antwoordt Kelly: "Wij allebei niet. We hebben die vraag al eens gehad. We zijn door Temptation Island VIPS benaderd, maar hebben allebei besloten om het niet te doen."

Waarom niet? De twee willen hun relatie niet in gevaar brengen! "Wij vinden dat je pas aan Temptation meedoet als je relatie niet goed zit. Als je denkt: 'Zo'n test kunnen wij nu wel gebruiken', of als je twijfelt aan elkaar. Maar bij ons gaat het super goed, dat zou ik nooit op het spel zetten", aldus Kelly.

Bron: Love Reality | Beeld: YouTube, Love Island

Laatste nieuws

Zie ook