Ier zorgt voor hilariteit op eigen begrafenis

Behoorlijk bizar dit

Er zijn waarschijnlijk niet heel veel begrafenissen waar je hetzelfde meemaakt als deze mensen in Ierland. Ze waren namelijk samengekomen om hun overleden dierbare, Shay Bradley, te begraven. Tot er opeens wel iets heel opmerkelijks gebeurde. Ze hoorden Shay opeens naar hen roepen. Eh? Ja, vanuit zijn kist om precies te zijn.

Bizar

Dit verhaal vereist enige uitleg. In het filmpje op Twitter is te zien dat familie en vrienden samen om het graf van Shay staan. Iedereen is zichtbaar verdrietig en er klinkt sombere muziek. Een vrij normale setting voor tijdens een begrafenis. Tot ze niet veel later opeens iets wel heel bijzonders horen, namelijk de stem van Shay. Als in, de Shay die in de kist ligt. ''Hallo, hallo?" klinkt er vanuit de grond. Gevolgd door: "Where the f*ck am I? Let me out, let me out. It’s f*cking dark in here."

Lees ook: Man wordt wakker op eigen begrafenis

Humor

Al snel beginnen mensen hard te lachen en gelukkig heeft iedereen dan door dat het een 'grap' is. Zijn dochter Andrea geeft uitleg via Twitter: "Het was de wens van onze vader om dit fragment af te spelen op zijn begrafenis. Om ons allemaal te laten lachen op een heel verdrietig moment". Ze sluit het bericht af met de #Shayslastlaugh. En een prachtige foto.

Zijn wens is zeker in vervulling gegaan. Maar of iedereen zo'n grap kan waarderen…?

Bron: Twitter | Beeld: Twitter

Laatste nieuws