Wait, what: Khloé Kardashian vergeeft Tristan Thompson

Wauw

Lees ook

Dat Tristan Thompson zijn ex Khloé Kardashian bedrogen heeft met de beste vriendin van jongere zus Kylie Jenner weet zo ongeveer iedereen. Blijft vreselijk, maar toch heeft Khloé dit een plekje weten te geven en heeft ze haar ex vergeven.

Verwerken

Begin dit jaar werd pijnlijk duidelijk dat Jordyn Woods, de inmiddels ex-bestie van Khloé's jongere billionaire sister, zoende met de vriend van Khloé. Heel de wereld kon meekijken hoe het stel niet veel later uit elkaar ging.

Voor de echt trouwe volgers is het wellicht ook bekend dat nog geen enkele weken geleden Tristan opeens wel heel flirty comments plaatste onder de Instagram foto's van Khloé. Even was iedereen bang dat Khloé haar ex zou vergeven en in de podcast genaamd 'On Purpose' geeft ze dit wel degelijk toe.

Lees ook: Jaaa, de Kardashians verkopen hun eigen kleding

Nieuwe relatie

Volgens Khloé is het gezonder voor haar om Tristan te vergeven. "Ik denk niet dat hij een slecht mens is, zegt ze. We maken allemaal fouten en zijn allemaal menselijk. Het gaat me alleen maar pijn doen om aan boosheid vast te houden en de slachtofferrol te spelen." Ook vertelt ze dat het beter is om haar ex te vergeen voor haar dochter True.

Khloé vertelt verder dat ze absoluut nog geen behoefte heeft aan een nieuwe relatie. "Ik heb me nog niet op het daten gestort. Ik wil nu ook niet daten en heb ook geen haast om dat te doen. Ik vind mijn leven goed zoals het nu is en ik heb daarnaast niet veel nodig. Ik focus me nu vooral op het verwerkingsproces."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook