Liam Hemsworth datet met déze Dynasty-actrice

Echte fans kennen haar sowieso!

De veel te knappe Liam Hemsworth is gespot met een nieuwe dame. Niet zo lang geleden was Liam nog getrouwd met zangeres Miley Cyrus, maar dat lijkt nu ook voor hem helemaal verleden tijd te zijn.

Dynasty

De actrice met wie hij gespot is, is niet bepaald een vreemde. Maddison Brown speelt namelijk in de razendpopulaire serie Dynasty, waar ze de rol van Kirby Anders op zich neemt.

Maddison is net als Liam geboren in Australië, maar verhuisde voor haar carrière naar The States. En daar is ze nu dolgelukkig met Liam, zo blijkt uit de foto's die de paparazzi van hen nam. De twee love birds werden namelijk hand in hand gespot en zouden later zelfs zoenend op de foto zijn gezet.

Lees ook: Liam Hemsworth reageert op breuk met Miley Cyrus

Miley

Ondertussen is zijn ex-vrouw met hele andere dingen bezig. Zo werd Miley kort na de scheiding met Liam zoenend gespot met Kaitlynn Carter, die weer de ex-vrouw van The Hills-ster Brody Jenner is. Die fling bleek helaas van korte duur. Inmiddels is Miley namelijk dolgelukkig met Cody Simpson, die net als Liam geboren en getogen in Australië is.

Ach, iedereen weer gelukkig én verliefd. En let's be honest: dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch?

Laatste nieuws