Heftig: Mezdi deelt foto’s van zijn motorongeluk

Oei...

Lees ook

Waarschuwing: de foto's kunnen als schokkend worden ervaren!

Het was gisteren precies een jaar geleden dat Mezdi een motorongeluk heeft gehad. De realityster plaatste foto's op Instagram die de ernst van het ongeluk maar al te goed laten zien.

Lees ook: Temptations Mezdi duikt weer op, maar is onherkenbaar

Details

Het scheelde niet veel, of de 22-jarige had het verhaal niet kunnen navertellen. "Op de weg naar huis, en dat is slechts een kilometer of twee, zie ik opeens een auto afslaan terwijl ik aan het inhalen ben, en word ik geschept. Ik ben zestien meter gevlogen en uiteindelijk in het water beland. Ik hoorde ambulances, geschreeuw, maar ook een vrouw huilen en zij riep: 'hij is dood'." Ergens had ik het geaccepteerd en dacht ik: 'weet je wat wat, mijn afscheidgebed komt eraan, ik wacht het af en dan zien we wel wat er gaat gebeuren'", vertelde Mezdi destijds.

Verwondingen

We zien op de foto's dat de voormalig Temptation Island-ster er aardig slecht aan toe was. Hij had onder andere een gebroken neus, hersenkneuzing en een klaplong. Pijnlijk!

"Weinig gevoel maar veel pijn. Weinig emotie maar veel verdriet. Vandaag een jaar verder. Mentaal ijzersterk, fysiek wat minder. Het leven gaat door. Zonder wrijving geen glans. Dankbaar", aldus Mezdi.

Bron & Beeld: Instagram, EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook