Radio-dj bezorgt dochter Linda de Mol een blauw oog

Oh oh...

Lees ook

De dochter van Linda de Mol kwam maandagavond niet geheel zonder kleerscheuren thuis. Noa Vahle kreeg namelijk tijdens de For One Night Only-show een blauw oog door een van de optredende mannen. Ouch!

Opnames

Maandagavond waren de opnames van de eenmalige tv-show For One Night Only. Acht bekende Nederlandse mannen trokken het hemd bij zichzelf van het lijf, om aandacht te vragen voor prostaat-en teelbalkanker.

Vol enthousiasme voerden de acht mannen de act op. Echter was Sander Lantinga misschien iets te enthousiast, want hij bezorgde Linda's dochter dus een blauw oog.

Lees ook: Linda de Mol onherkenbaar na flinke make-over

Alle remmen of uhm, riemen los

De mannen deden allen hun uiterste best om de show zo sensationeel mogelijk te laten verlopen. Kledingstukken werden één voor één uitgetrokken en het publiek ingegooid, terwijl er sexy werd bewogen op de muziek. Toen Sander zijn riem afdeed, raakte hij per ongeluk de dochter van Linda de Mol. "Op een gegeven moment sta je met je blouse te zwaaien en mijn collega-mannen gooiden die schalks het publiek in", vertelt de radio-dj in de Coen & Sander Show.

"Ik dacht: 'Ohja, dat moet ik ook doen', maar ik had hem al uit mijn handen laten wapperen. Daarna moesten we heel sensueel onze riem af doen. Dus ik dacht: 'Laat ik die riem het publiek in gooien'."

Foutje

Alleen was dat dus niet zo'n goed idee, bleek achteraf. Na het optreden kwam hij namelijk Linda tegen die hem vertelde: "Wel jammer dat mijn dochter nu een blauw oog heeft." De gesp van de riem was namelijk tegen haar oog aan gekomen. Pijnlijk! Sander bood later in de Coen & Sander Show nog wel zijn excuses aan.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook