Love Islands Victoria over vriendschap met Fabiola Volkers

Wist jij dit?

Lees ook

Love Islands Victoria lijkt al vanaf de start van dit seizoen van Love Island een steady koppel met Ziggy te zijn. Verder weten we over de blondine dat ze meer dan 43.000 volgers heeft op haar YouTube-kanaal en dat ze Russische roots heeft. Maar wat we nog niet over de Love Islander wisten, is dat ze vriendinnen is met Fabiola Volkers.

Kritiek

Fabiola, you'll either love her or you hate her. De krullenbol weet met haar spraakmakende twerk- en zangfilmpjes het hele internet over te gaan. Fabiola's video's worden niet door iedereen gewaardeerd, en de blondine krijgt bakken met kritiek over zich heen. Victoria kan het echter wel goed vinden met de Instagram-ster.

Lees ook: Onthuld: waarom je de Love Islanders nooit ziet avondeten

Instagram

In de nieuwste video op het kanaal van Concentrate vertelt de Love islander hoe ze Fabiola kent. "Fabiola ken ik gewoon via Instagram eigenlijk, en wij messagen elkaar soms. Ik vind het echt een top wijf. Ik vind haar heel grappig", vertelt Victoria.

"Ik ben eigenlijk niet zo heel erg up to date met de video's die zij maakt, maar ik laat haar gewoon lekker in haar eigen waarde. Ze moet gewoon lekker doen wat ze wil doen. Dat werkt volgens mij wel", aldus de blondine.

Beeld: YouTube, Love Island

Laatste nieuws

Zie ook