doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Oh no! Er is opnieuw een groot verwijderalarm op Netflix

Nooit leuk dit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Oh no! Er is opnieuw een groot verwijderalarm op Netflix

Er is weer een verwijderalarm voor Netflix aangekondigd. Het zou dus zomaar kunnen dat jouw favoriete film of serie deze maand nog van Netflix verdwijnt. Deze week staan er maar liefst 30 titels op de lijst.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Helaas

Wanneer je favoriete film of serie verwijdert wordt denk je vast: waarom? Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Netflix verwijdert maandelijks een aantal titels omdat het aanbod ververst moet worden.

Daarnaast kan het ook zijn dat het niet lukt om de rechten van een film of serie te verlengen. Ook mogelijk: Netflix laat bewust de licentie verlopen wat tot gevolg heeft dat de titel uit je Netflix-pagina verdwijnt.

Lees ook: Seizoen 4 van La Casa de Papel verschijnt sneller dan verwacht

Bekende films

Vaak wordt er van alles en nog wat door elkaar verwijderd. Het is dus niet zo dat de ene maand films de dupe zijn en de maand erop series. De komende dagen verdwijnen onder andere The Hulk, American Gangster en Midnight Run. Aan het einde van deze maand kun je ook de populaire serie The Good Wife niet meer bingewatchen. Plan dus even snel een filmavond in, want alle zeven seizoenen verdwijnen deze maand nog. De verwijderlijst kun je vinden door hier te klikken.

Nu maar hopen dat er heel veel leuke nieuwe series en films voor terug komen...

Bron: Netflix Nederland | Beeld: The Good Wife

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');