Zo gaat het nu met Temptation Island-koppel Evan en Morgan

We zijn inmiddels al een tijdje verder.

Lees ook

Hij ging samen met Kaci naar Temptation Island, maar kwam er al snel achter dat zij niet de ware voor hem was. Verleidster Morgan daarentegen bleek wel the one te zijn. Evan draaide vervolgens 360 graden en ging volledig voor de zwoele verleidster. Gevalletje Timtation en Cherish zou je zeggen? Ja, sort off, want Evan en Morgan zijn dus nog steeds samen.

Turbulent jaar

"Voordat de show helemaal uitgezonden was, mocht niet bekend worden dat we al samen waren. Het eerste half jaar mochten we niet publiekelijk samen zijn. Daarna is het zoveel beter geworden", vertelt Evan. "Toen ik Morgan ontmoette, wist ik zeker dat ik niet meer terug kon naar mijn relatie met Kaci. Ik was tot over mijn oren verliefd", gaat hij verder.

Lees ook: Jaaa, nog meer Temptation Island deze maand

Geen contact

Voor Morgan was het laatste kampvuur nog wel even spannend. Evan werd daar namelijk weer herenigd met Kaci. Gelukkig voor Morgan koos hij toch voor haar, en een half jaar later ging hij zelfs op zijn knieën voor de verleidster.

De twee hebben beiden geen contact meer met Kaci. "Het is voorbij", zegt Evan. Ook Morgan heeft geen behoefte aan contact met de ex van Evan. "Ik kende haar niet voordat ik Evan ontmoette, dus het leek me niet nodig om achteraf die banden nog aan te halen, gezien de situatie."

Bron; RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws

Zie ook