Dit is het mooiste meisje ter wereld

Wow, en ze is nog zo jong!

De zesjarige Alina Yakupova is een van de meestgevraagde kindmodellen ter wereld. Het meisje wordt nu al uitgeroepen tot het mooiste meisje ter wereld.

Beroemd

Om 'beroemd' te worden hoef je tegenwoordig niet meer mee te doen aan een talentenjacht op televisie, maar plaats je gewoon een paar foto's op Instagram. En als je geluk hebt ben je in 1,2,3, beroemd. Voor sommige Instagrammers begint die beroemdheid al heel vroeg, zo ook bij de knappe Alina.

Het meisje kreeg ladingen met lovende reacties onder haar foto's, en haar volgers noemden haar zelfs het knapste meisje ter wereld. Inmiddels heeft Alina al meer dan 28 duizend volgers!

Lees ook: Victoria Secret boekt voor het eerst transgendermodel

Modellenwerk

Alina begon al op haar vierde met modellenwerk en weet nu al allerlei merken aan zich te binden. Ze poseert zelfs al in verschillende modebladen, waaronder InStyle en Grazia.

Het succes van het jonge model is niet alleen maar aan haar schoonheid te danken, zegt haar manager. "Het geheim van haar succes ligt niet slechts in haar onaardse schoonheid, maar ook in haar ambitie en voortdurende zelfontwikkeling ondanks haar jonge leeftijd."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws