Blake Lively en Ryan Reynolds delen eerste foto met derde kindje

Cute!

Lees ook

Blake Lively en Ryan Reynolds hebben voor het eerst een foto gedeeld met hun derde kindje én maakten meteen het geslacht bekend. Cute!

Baby girl

Bij een post over de federale verkiezingen die binnenkort plaatsvinden in zijn thuisland Canada, deelt Ryan een familiefoto van (een deel van) zijn gezinnetje in het bos. "Ik hou van B.C. Ik wil dat mijn dochters dezelfde natuurlijke speeltuin ervaren als waarin ik ben opgegroeid", schrijft hij erbij.

Op het kiekje staan Blake én hun derde kindje, die onlangs geboren werd. Het geslacht hielden ze geheim, tot nu. It's a girl! Het koppel heeft samen al twee dochters, James (4) en Inez (3). De naam van de derde spruit is voor nu nog een raadsel.

Lees ook: Wat niemand opviel aan Blake Lively's zwangerschapslook

Geheim

Blake wist haar derde zwangerschap goed geheim te houden. Tijdens de première van Pokémon Detective Pikachu in mei dit jaar, verscheen de actrice opeens met een flinke babybuik op de rode loper. Ook de geboorte maakten ze niet bekend. Begin oktober bleek dat ze al zo'n twee maanden geleden bevallen was.

Een kennis van het stel liet eerder al weten dat ze erg gelukkig zijn en alles goed gaat met het kindje. Ook vermoedt hij dat de er op den duur nog een baby aankomt, aangezien zowel Ryan als Blake uit grote gezinnen komen. Blake komt uit een gezin van vijf en Ryan is de jongste van vier jongens.

Zie ook: Ryan Reynolds deelt gênante foto's van Blake Lively

Bron: Twitter | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook