Volgers Trijntje Oosterhuis in de ban van haar slanke figuur

"Ik doe er wel mijn best voor."

Sinds Trijntje Oosterhuis een jaar geleden een gezondere weg is ingeslagen, plaatst de zangeres vol trots regelmatig een kiekje op haar Instagramaccount. Ze laat menig volger blozen door met haar wespentaille te pronken.

Ander zelfbeeld

De zangeres straalt op haar Instagram en dat is niet zomaar. De 46-jarige showt haar lichaam en poseert als een true goddess. In een interview met Beau Monde zei ze: "Ik voel me vitaler dan ooit sinds ik afgevallen ben. Maar het is niet zo dat ik een ander zelfbeeld heb gekregen. Ik merk wél dat mijn omgeving er anders op reageert."

Op de vraag of ze haar figuur en eetpatroon zo wil houden, vertelt ze het volgende: "Ik doe er wel mijn best voor, maar dat heeft ook te maken met het feit dat ik me veel lekkerder voel. Fijner, gezonder, fitter. Te zwaar zijn is gewoon echt niet goed voor je lijf."

Lees ook: Trijntje Oosterhuis met prinses Amalia te zien in musical

Alizonne therapie

Om af te vallen volgde Trijntje ook de Alizonne therapie, een therapie met verschillende technieken. Volgens ontwikkelaar drs. Claudia van der Lugt, zijn drie technieken de key voor de smalle taille. Het gaat hier om een behandeling met ultrasonore trillingen om onderhuids vetweefsel aan te pakken, een bindweefselmassage om de doorbloeding van de huid en de afvoer van vloeistof en vetten te stimuleren en een dieet onder begeleiding van een arts.

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws