Donny Roelvink openhartig over nieuwe vriendin

Oehlala!

De knappe Donny Roelvink heeft (helaas, helaas) al een tijdje een nieuwe vriendin. De lucky woman in kwestie is zangeres Janice Blok en speelt de hoofdrol in Donny's nieuwe videoclip. In een video op het YouTube-kanaal van influencer Iris Enthoven vertelt hij openhartig over zijn eventuele toekomst met haar.

Video

In Iris' YouTube-serie FF Bakkie Doen gaat ze gesprekken aan met verschillende BN'ers. Deze keer is het de beurt aan Donny en vraagt ze hem het hemd van het lijf. Zo ook over zijn liefdesleven.

Lees ook: Zien: dít is de zus van Dave en Donny Roelvink

Toekomst

Een tijdje geleden maakte Donny op Instagram bekend dat hij weer helemaal happy in de liefde is. Echter was er over zijn nieuwe relatie nog niet veel bekend, maar in de video met Iris is hij opeens heel open. "Ik wilde een clip maken bij mijn nieuwe single, een romantische clip. En als je dan iemand spreekt waar je het leuk mee hebt, is het wel toepasselijk dat je vraagt: 'Zou jij in mijn clip willen spelen?'"

Donny heeft in ieder geval al goed over zijn toekomst nagedacht. "Ik denk dat mijn volgende vriendin wel een vrouw wordt waar ik kinderen mee wil. Ik weet nu wat ik wel en niet wil in een relatie. Ik heb gewoon geen zin meer in die datingprocessen. Ik denk dat het wel tijd voor mij is. Die drang heb ik nu wel heel erg."

Zal Janice dan the one voor Donny zijn? We shall see!

Bron: YouTube | Beeld: BSR

Laatste nieuws