Ruzie tussen Love Islands Sebastiana en Martin loopt uit de hand

Heftig

Lees ook

De liefdes die ontstaan tijdens het populaire Love Island zijn niet altijd voor de lange termijn. Zo blijkt ook die van Martin en Sebastiana, want kort na de show gingen ze helaas alsnog uit elkaar. Inmiddels is de liefde omgeslagen in haat en nijd, en vechten de twee hun ruzie nu uit via Instagram

Ruzie

Hoewel ze elkaar op de Love Island Reünie nog een knuffel gaven, gaan de twee inmiddels niet echt netjes meer met elkaar om. Zo zou Martin Sebastiana een "kech" hebben genoemd. Iets wat bij Sebastiana duidelijk in het verkeerde keelgat schoot. ”U ain’t shit, het zegt meer over jou dan over mij”, schrijft ze.

Lees ook: Zo zag Love Islands Sha er vroeger uit

Uitleg

Daarnaast legt ze aan haar volgers uit wat er is gebeurd. ”Even ophelderen: dat Snapchat-bericht was nadat meneer die text postte met 'kech'. Ik wil jullie vertellen, ik ben doorgegaan met mijn leven en meneer vindt het nodig om zichzelf met zulke quotes relevant te maken en zijn nieuwe song te promoten. Nou ja, bij deze, check zijn nieuwe song, want hij steekt mensen in zijn rug voor een beetje fame, geniet ervan jongen.

Ai, ai, ai, dat zijn pittige woorden!

Bron: Shownieuws | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook