Zien: Temptations Rosanna showt eindresultaat nosejob

Zo ziet het er nu uit.

Rosanna Voorwald vloog vorige maand naar Istanbul om opnieuw haar neus en borsten te laten corrigeren. Na zo'n operatie heeft het lichaam natuurlijk tijd nodig om te herstellen, en nu we een maandje verder zijn, ziet de neus van Rosanna er al aardig anders uit. Ze deelt het resultaat in haar Instagram Stories.

Onder het mes

De Temptation Island-ster is niet vies van plastische chirurgie en steekt dit ook zeker niet onder stoelen of banken. Al vanaf haar deelname aan Temptation Island in 2017 ging de realityster onder het mes en laat ze haar volgers haar transformatie zien.

Lees ook: Rosanna deelt naaktfoto

Gevaarlijk

Voor haar laatste operatie kon de realityster niet binnen de grenzen van ons land blijven. Haar Nederlandse plastische chirurgen weigerde om de operatie uit te voeren. "Wij hebben de samenwerking met Rosanna stopgezet. Mijn artsen en ik hebben gezegd dat we die operaties niet wilden doen omdat het medisch onverantwoord is", vertelde de eigenaresse van de zaak destijds.

Toch weerhield die uitspraak Rosanna er niet van om naar Istanbul te vliegen en daar de operatie uit te laten voeren. Een maand later is dit het resultaat van de ingreep.

Bron & Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws