Flinke tegenvaller voor Bridget Maasland

Dat is balen!

Lees ook

Acht jaar geleden lanceerde Bridget Maasland haar eigen kledinglijn. Het merk werd destijds luidkeels gelanceerd met een groot feest, maar is nu in alle stilte opgeheven.

Opgeheven

In 2011 lanceerde Bridget haar eigen kledingmerk B By Bridget. Na enkele jaren werd het merk omgedoopt tot InnerCalm By Bridget, maar dat mocht helaas niet baten voor de presentatrice.

Bridget bekent dat de geldkraan van haar merk inmiddels is dichtgedraaid. "Ik heb mijn kledingmerk niet meer. Mijn ouders, die meewerkten, zijn allebei in de 70 en we moesten heel veel collecties per jaar maken, dat was gewoon te veel", vertelt Bridget.

Lees ook: Bridget Maasland deelt heftig verhaal

Drukg enoeg

"We hebben alleen nog een winkel, Melting Pot in Amsterdam. Ik doe dat met mijn ouders en mijn broer. We dachten dat dat minder werk was, maar ook dat blijkt niet zo te zijn", vertelt Bridget verder.

Nu haar merk niet meer is, betekent dat niet meteen dat Bridget geen werk meer heeft. "Ik heb net voor vier jaar bijgetekend bij RTL. Momenteel maak ik opnames voor Hotter Than My Daughter, dat in februari op tv komt. Ook doe ik RTL Boulevard en in het voorjaar komt De Zwakste Schakel terug. En dan komt er nog een programma dat we aan het ontwikkelen zijn", aldus Bridget.

Bron: Weekend Online | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook