Zien: dit is de vriendin van EOTBDD’s Harrie

Je kent haar misschien wel!

Hoewel Harrie Snijders vorige maand nog aan Grazia vertelde dat hij single was, lijkt het er nu toch echt op dat de womanizer een vriendin heeft. En ze is geen onbekende!

De Hengst

Harrie is natuurlijk mede bekend geworden door zijn opvallende verschijning in Ex on the Beach: Double Dutch. De realityster wist niet van ophouden en dook met de een na de andere het bed in.

Eenmaal terug in Nederland moest de Brabander zijn libido even temmen, aangezien hij binnenkort de ring induikt voor Boxing Influencers.

Lees ook: Temptations Julia lekt gesprek met EOTB-Harrie

Serie

In zijn serie Harrie: van het kamp naar de ring kreeg hij nog het wel bedoelde advies om even afstand te nemen van de drank en de dames, maar van laatstgenoemde kon hij tóch geen afscheid nemen. In de serie zien we nu namelijk zijn vriendin in beeld.

Wie de gelukkige is? DJ Madam Julie. Zij maakte onder andere tracks met Frenna en Boef en is dus niet bepaald een onbekende. In het voorstukje van de nieuwe aflevering spreekt Harrie voor het eerst over zijn vriendin. "Ik weet niet, het klikt gewoon. Ze is een spontane leuke meid, ze draait ook als dj. Ze heeft ZO'N kont", aldus Harrie. We zijn benieuwd of we binnenkort meer gaan zien van deze twee.

Zo ziet de dame in kwestie eruit, mocht je haar niet kennen.

Bron: Love Reality | Beeld: Instagram, Harrie: van het kamp naar de ring

Laatste nieuws