André Hazes openhartig over band met moeder Rachel

Het gaat weer goed tussen moeder en zoon.

André Hazes had jarenlang nauwelijks contact met zijn moeder Rachel, maar zondag hebben moeder en zoon elkaar weer gevonden. "Het was echt heel leuk", vertelde André gisteravond in RTL Boulevard over het bezoek dat Rachel bracht aan zijn laatste Ahoy-concert.

Het klopte weer

"We zagen elkaar wel, alleen de afgelopen jaren was de klik er niet. Gisteren is ze de show komen kijken en kwam ze na afloop in de kleedkamer en het klopte gewoon weer."

Volgens André is er "iets" gebeurd bij zijn moeder. "Wat? Daar hebben we uren over gesproken. Ze is een soort van weer wie ze was. Mijn moeder is echt een heel leuk wijf, maar wel zoals ze was en niet wie ze de afgelopen jaren was."

Lees ook: André Hazes openhartig over ruzie met zus Roxeanne

Depressie

Rachel zocht bijna drie jaar geleden professionele hulp vanwege een depressie. Ze werd opgenomen in een kliniek en kon na enkele weken weer naar huis. Voordien was het contact met haar zoon al verslechterd, onder meer vanwege zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg. Toch was het juist Monique die moeder en zoon weer bij elkaar bracht.

Na zijn laatste van de drie Ahoy-concerten, zakte André samen met Rachel behoorlijk door. "We hebben tot 06.00 uur aan de bar gezeten." De volgende dag kreeg André dan ook een bezoek van de man met de hamer. "Het was niet normaal gaaf. Ik ging pas om 07.00 uur vanochtend slapen. Ik heb een kater jongen, niet normaal."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws