Prins William geschrokken van documentaire Harry en Meghan

Hmm...

Lees ook

Zondagavond werd de speciale documentaire Harry & Meghan: An African Journey uitgezonden op de Britse zender ITV. Harry en Meghan vertellen daar openhartig over hoe moeilijk zij het hebben met de vele media-aandacht. Prins William lijkt daarvan geschrokken te zijn.

Pers

Harry en Meghan gaan door een moeilijke periode heen. Mail on Sunday publiceerde onlangs een handgeschreven brief van Meghan die zij schreef aan haar vader.

Britse media doken massaal op het nieuws en Meghan werd duidelijk het pispaaltje. Harry vond het te ver gaan en – uit angst voor wat zijn moeder Diana is overkomen – besloot hij om juridische stappen tegen de krant te nemen.

Lees ook: Harry en Meghan jagen koninklijke familie in het harnas

Gewaarschuwd

Meghan vertelde in de documentaire openhartig over haar leven als lid van de koninklijke familie. "Toen ik Harry ontmoette waren mijn vrienden heel gelukkig omdat ik zo gelukkig was. Maar mijn Britse vrienden waarschuwden me. Ze zeiden: zeker, hij is geweldig, maar doe het niet want de Britse tabloids ruïneren je leven", aldus Meghan.

William lijkt na het zien van de documentaire nu te begrijpen hoe moeilijk het voor zijn broer en Meghan is. Hij maakt zich dan ook zorgen en hoopt dat de twee in orde zijn. Ook spreekt een BBC-bron de geruchten tegen die eerder naar buiten kwamen. Zo zou prins William woedend zijn om de uitspraken van zijn broer, maar blijkt dat dus absoluut niet het geval te zijn.

Bron: Weekend Online | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook